Nejnovější recenze ze sekce Ostatní doplňky do terárií
- krmení neutíká
docela dobrý výrobek
- začal jsem ho používat po radě kamaráda. Jsem snim velice spokojený.
- Špatně se schhání
Oproti konkurenci je levný a navíc mně potěšilo, že se vyrábí u nás. Opravdu účinně odtranuje zapach teraria a zabraňuje nárustu plísně. Což lze pozorovat hlavně při špatné udržně teraria, zbytky jídla.
- Výborný, zatím funguje bez problémů.
- Zatím žádná, používám však pouze krátkou dobu.
Produkt jsem vybral na základě recenzí na internetu jako jeden z top produktů tohoto typu. Zatím funguje bez problémů, neměl jsem však prostoro vše vyzkoušet.
pohoda
- Misku již mám jednu jsem s ním velice spokojen.
Misku již mám jednu jsem s ním velice spokojen.
- Silikon praskl na konci nádoby.
Silikon drží dobře akorád se špatně nanáší.
- dobry
ok
- Perfektni cena, perfektni funkce, nahradni kremikove desticky prekvapily
- zatim zadne
spokojenost
- Levný, přírodní produkt, odtsrněuje zápach, upravuje zažívání
Používám ho a když prorvnám cenu a účinnost jsem velice spokojený. Terárko nesmrdí, netvoří se plíseň a navíc pomocí dobrého zažívání udruje mého chamíka zdravého a v pohodě.
- JE DOBRÝ, NEROZPOUŠTÍ SE TAK RYCHLE JAKO JSEM MĚLA PŘEDCHOZÍ.
JE DOBRÝ, NEROZPOUŠTÍ SE TAK RYCHLE JAKO JSEM MĚLA PŘEDCHOZÍ.
- výrobek odpovídá popisu
kvalitní výrobek, který odpovídá popisu a ceně
- nemusíte hlídat a myslet na zavlažování, děláto uplně samo a díky hadičce si můžete zařízení zavěsit i ven a hadičku zastrčit do terárka :o)
- při zavlažování mi ve spod kape. Nevím proč. A je docela hlučný takže doporučuji nastavit si zavlažování tak aby vás nerušilo v případném spánku.
Myslím že je to docela v pohodě
- Kvalita
- Bez zápor
Kvalita
- skvělí systém na udržení požadované teploty.
- bohužel málo prostorný. navíc je dodáván pouze s jednou vyjímatelnou příčkou.. mohly by být dvě.
chovatelům, kteří mají jen pár snůšek ročne mohu jen doporučit
- super cena
Mám želvu přes léto v jezírku a přes zimu v akvárku s rybičkama, Želvík je nezbytnou součástí akvárka a v jezírku tak jednou do měsíce, želva ho má moc ráda a pomáhá vyvíjet její krunýř, jelikož je to ještě mládě.
- určeno pro čištění terárií a klecí
- účinně dezinfikuje
- má antibakteriální účinek
- snadné použití
- účinný
- poměrně rychlá spotřeba
Tento čistič jsme kupovali na čištění klece, kde jsme měli andulky. Díky tomu, že je ve spreji, tak je jeho použití snadné a praktické - stačí nastříkat na vnitřní povrch klece či terária a nechat nějakou dobu působit (cca 5 - 10 min) - poté stačí vzít hadřík a vytřít povrch do sucha. Jelikož má tento čistič takovou specifickou ,,dezinfekční'' vůni, tak je dobré nechat pořádně vyvětrat, aby ten odér nebyl tak intenzivní. Také doporučuji při vytírání používat preventivně ochranné rukavice. Čistič má antibakteriální a dezinfekční účinky, zabíjí bakterie a po použití je klec či terárium nejenom čistě, ale i dokonale dezinfikované. Používá se podle potřeby. Je ho ale poměrně velká spotřeba, protože povrch klece se musí postříkat celý. Cena je ucházející.
Lucky Reptile Super Fog Humidifier
Jiřina Hepová
Přidáno: 29. května 2010
(naposledy upraveno 29. května 2010)
Zakoupeno v Farma Python s.r.o.
- Lucky Reptile Super Fog mlhovač - super!
- Mlha velmi jemná i pro pralesničky.
- Nádržka nezabírá místo v teráriu, je mimo něj.
Po všech stránkách naprostá spokojenost.
Přeji hodně dalších, stejně spokojených zákazníků.
Lucky Reptile PRO Timer
J.Gregor
Přidáno: 22. března 2010
(naposledy upraveno 22. března 2010)
Zakoupeno v Farma Python s.r.o.
- Hlavní vyhodou je krátka doba spínaní
Zobrazuji 1 - 18 ze 18 recenzí